+32 53 607 600 peter@cobofisca.be Kleine Steenweg 2, 9420 Erpe

Wat moet een boekhouder kosten?

Aha… weinig vragen die zulke leuke discussies kunnen uitlokken aan de cafétoog, behoudens misschien eender welk belastingtopic dat wordt aangesneden.

Toegegeven, de erelonen van sommige boekhouders of accountants zijn vaak in mysterie gehuld. Duidelijkheid is veraf, consistentie niet echt zichtbaar voor de ondernemer, en vergelijkingspunten moeilijk vast te stellen (elke boekhouder is anders en ook elk bedrijf is anders… hoe vind je dan een identiek vergelijkingspunt?).

In tegenstelling tot deze collega's, zijn wij zeer open inzake onze erelonen. Onze tariefstructuur is volledig transparant en achteraf zult U nooit verrassingen ontvangen in de vorm van bijkomende facturen of onverwachte erelonen. Eerlijkheid en duidelijkheid duren nog steeds het langst, niet in het minst in een professionele relatie.

Het aangerekende ereloon bestaat uit een vast gedeelte, dat samenhangt met een BTW-aangifte of een afsluiting van het boekjaar. Daarnaast wordt er een variabel gedeelte aangerekend in functie van het aantal door ons te boeken aan- en verkoopfacturen.

Voor elk type van klant is er een aangepaste tariefstructuur:

  • zelfstandige/vrij beroep (met of zonder BTW-nummer)
  • vennootschap (met of zonder BTW-nummer)
  • vzw (met of zonder BTW-nummer)


Bovendien kan U op afspraak steeds langskomen om uw dossier te bespreken.

Voor de eerste kennismaking zal er nooit een ereloon gefactureerd worden.

Vul volledig vrijblijvend onderstaand formulier in en per kerende krijgt U van ons een exacte schatting van onze erelonen op basis van de parameters die U ons doorgeeft. Voor alle bijkomende vragen kunt U ons uiteraard steeds contacteren via e-mail, telefoon of na afspraak bij U of bij ons.

Omdat ook automatisatie volledig binnen onze visie ligt, kunnen we (indien gewenst) zorgen voor digitalisering van aan-/verkoopfacturen en bankuittreksels, al dan niet rechtstreeks in het boekhoudpakket.

Graag meer info?

Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Verzend
(*) Gelieve alle verplichte velden in te vullen.