+32 53 607 600 peter@cobofisca.be Kleine Steenweg 2, 9420 Erpe
Diensten
Onze diensten
Boekhouding
De kernopdracht van uw bedrijf is ondernemen. U wil uiteraard dan ook al uw tijd daaraan spenderen. Daarom helpen we u bij Cobofisca graag verder met alle aspecten van uw boekhouding zodat al uw aandacht naar uw bedrijf kan gaan.
Fiscaliteit
Bij Cobofisca gaan we steeds op zoek naar de meest interessante fiscale oplossing! Dit doen we door een correcte toepassing van de meest recente fiscale regels in combinatie met een grondige kennis van uw boekhoudkundig dossier.
Advies
Met de meeste zorg willen we met uw bedrijf meegroeien en meedenken. Daarom zorgen we dat u tijdens de gehele levensloop van uw onderneming begeleid en geadviseerd wordt.
Starters
Stap in het ondernemingsleven en ga voor die eigen zaak waar je altijd van gedroomd hebt. Heb je twijfels of vragen dan zijn wij er bij Cobofisca voor jou.
Contact
Zit je met vragen, twijfel dan niet om ons kantoor te contacteren. We helpen je graag verder. Cobofisca is uw betrokken partner in ondernemen.
Laatste nieuws
Onze nieuwe website staat online
11/03/2022
Om u als klant nog beter te informeren, hebben wij een nieuwe website waar u online een ruime waaier aan advies kan terugvinden.
Meer nieuws
Uw betrokken partner in ondernemen
Contacteer ons vrijblijvend
Volg je ons al op Facebook of LinkedIn?
Ook op onze social media kanalen delen we tips and tricks rond fiscaliteit. Wees dus zeker om ons te volgen.
Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*
Dit veld is verplicht.

Verzend